Over de Kok

ceciel1Met veel plezier en enthousiasme heb ik de opleiding kok en kelner gevolgd aan de hotelschool Ter Duinen in Koksijde (België). Veel van de afgestudeerden staan vermeld in de Gault Millau- of Michelingids. Ik koos een andere richting. Tijdens mijn opleiding aan de hotelschool liep ik stage bij Stefaan Destrooper. Hij staat te boek als ‘de beste bakker van Vlaanderen’. Hij heeft mijn liefde voor bakken alleen maar groter gemaakt. Al snel wist wat ik wilde gaan doen; eigen eerlijke producten maken en verkopen. Producten waar mensen blij van worden. En wees nou eerlijk, wat is er nog lekkerder dan een versgebakken madeleine met biologische frambozen en eigengemaakte lemon curd?

Alle gerechten, koekjes en taarten die ik verkoop, zijn home made. Ik kies bewust voor het werken met streekproducten.  De producten die ik gebruik komen van kleine leveranciers uit de buurt en van het seizoen. Brood komt van Jeroen bakt brood, vis komt van de Goede Vissers, wijn van Chateautjes en mijn groenten en fruit koop ik bij Hans Verveer. Zo is het assortiment vanzelf wisselend.